Hrdinové lužních lesů - ZRUŠENO

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Klubovna Mikulčice
Věk 15–26 let
Začátek akce
Cena 250
Kontaktní osoba Klára Menšíková
+420 722 231 544
budkybrontosaurus@centrum.cz
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Krásy lužních lesů, začínající podzim, to ticho okolí a my….ale něco tu chybí. Zpěv ptáků. Je jich tu příliš málo na to, aby jejich zpěv pronikl až k nám. Pojď jim vrátit domov výstavbou budek! Nevíš jak? To nevadí! Rádi tě vše potřebné naučíme! Přidej se k nám na víkendové podzimní stavění budek a pomoz jim získat zpět své domovy.

Co, kde a jak

Budeme v Mikulčicích na klubovně, která nám poskytne veškeré potřeby, na které si jen vzpomenete – kuchyňku, ve které si budeme vařit sami (vegetariánsky), střechu nad hlavou a možnost si vyčistit zuby u umývadla. V noci se zakuklíš do svého spacáku a ulehneš na luxusní molitanové matrace. Ráno tě čeká příjemné probuzení s kytarou do zamlžené krajiny. A co po příjemném probuzení? Hurá do práce! Ale neboj se, jen práce tě nečeká. Odpolední a večerní program tě vytrhne od všedního bytí a žití.

Dobrovolnická pomoc

Vytvoříme a pověsíme nové budky pro ptáky. Brontosaurus věší a udržuje budky na této lokalitě již desítky let. A to s docela solidní úspěšností. Dle nejnovější studie statistického úřadu Hnutí Brontosaurus v 8 z 10 budek skutečně nějaký pták zahnízdí. Jistě si rychle spočítáš, že je velká šance, že i právě tvoje budka dřív nebo později nějakému malému opeřenci pomůže :)

Malá ochutnávka

Jako účastníci letošního ročníku Cestiček ti dáme ochutnat to nejčerstvější z naší produkce - naši premiérovou víkendovku v unikátní sestavě. Setkáš se jak se zkušenými brontosauřími organizátory, tak i s nováčky v oboru. Garantem kvality a budkařského kumštu pak bude Petr Novotný.

Organizační tým

Těší se na tebe Bára, Klárka, Kubo, Radek, a Petr.
Pořádá RC HB Podluží

Kontakt

Kontaktní osoba: Klára Menšíková
E-mail: budkybrontosaurus@centrum.cz
Telefon: +420 722 231 544