Panta Rhei

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Sázavský klášter
Věk od 18 let
Cena okolo 200 Kč
Kontaktní osoba Daniela Syrovátková
+420 777 904 125
daniela.syrovatkova@seznam.cz

Co na nás čeká

Přijeďte na Sázavu a podívejte se stresu do očí! Stres totiž nemusí být náš nepřítel - je přece přirozenou součástí života. Jen se s ním musíme naučit pracovat, využívat ho ke svému prospěchu a vyvážit jeho přítomnost v naší každodennosti. A přesně na to se na víkendovce zaměříme. A kromě toho pomůžeme připravit krásný sázavský klášter na zimu. Přidejte se k nám.

Co, kde a jak

Kde budeme bydlet? Ubytování je zajištěno v prostorách dřívějšího bytu kastelána kláštera. Budeme spát ve spacácích. Prostor je vytápěný. K dispozici je sprcha i WC. Co budeme jíst? V pátek bude večeře z vlastních zásob. V dalších dnech si společně připravíme snídani, oběd i večeři. Nebojte se, hlad mít nebudete - počítáme i s přípravou svačinek ;)

Dobrovolnická pomoc

V sobotu budeme několik hodin pomáhat paní kastelánce s prací se zazimováváním kláštera a v klášterních zahradách. Vlastní vybavení není potřeba.

Malá ochutnávka

Na jaře se zde uskutečnila akce Mimo, takže můžeme dopředu říci, že Sázavský klášter je hezké a tajuplné místo. Při pomoci klášteru se možná dostanete na nečekaná místa (věž, krovy apod.) nebo se třeba budete zabývat množstvím malých a různobarevných věciček (ano, je to listí!). Určitě zde budou opět fajn lidi, aktivity, večerní oheň a spoustu dalšího. Určitě přijeďte!

Organizační tým

Těší se na tebe Maky, Adéla, Klára, Markéta a Danča.
Pořádá RC HB Praha

Kontakt

Kontaktní osoba: Daniela Syrovátková
E-mail: daniela.syrovatkova@seznam.cz
Telefon: +420 777 904 125