NeLež!

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Mníšek pod Brdy
Věk 16–26 let
Začátek akce
Cena 118
Kontaktní osoba KWáča
+420 777 964 206
nelez2020@seznam.cz
Web akce: facebook.com/events/604766286897919/
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Nelež a pojeď na Nelež, abychom společně zkusili přijít jak na lež. Jedná se o pracovně zážitkou víkendovku Hnutí Brontosaurus. Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou úplně poprvé. Víkendovým tématem bude současný mediální a společenský svět, který nás obklopuje. Občas není lehké vyznat se v objektivitě informací – zástánci totalit i demokracií na nás zkoušejí různé triky. Pomocí zážitkových aktivit se tomu podíváme na kloub.

Co, kde a jak

Sraz bude v pátek ve večerních hodinách v Mníšku pod Brdy. Uděláme všechno pro to, abys stihl/a včas odvolit;-). Spát budeme ve stanech u rybníka, vařit si budeme společnými silami pod vedením organizátorů/zkušených kuchařů. Pokud máš nějaké speciální požadavky, dej určitě vědět. V případě špatného počasí se přesuneme do vnitřních prostor. V programu nečekej školometské přednášky ani celonoční survival, program bude ale určitě různorodý a vyvážený. A bude na tobě, nakolik do toho půjdeš ;-). Plánovaný konec je v neděli po obědě.

Dobrovolnická pomoc

V sobotu věnujeme cca 5 hodin dobrovolnické práci v okolí rybníka v Mníšku pod Brdy – jedná se o úklid větví, posečené trávy, zazdění dveří, vyřezání suchých větví z ovocných stromů atp.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Martina, KWáča, Káťa, Matouš, Lukáš a Wawi.
Pořádá Rozruch

Kontakt

Kontaktní osoba: KWáča
E-mail: nelez2020@seznam.cz
Telefon: +420 777 964 206
Webová stránka: odkaz