Veselá víkendovka - ZRUŠENO

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Křivolík
Věk 16–32 let
Cena 300
Kontaktní osoba Michal Donát
+420 776 600 449
vesela@chim.cz
Web akce: facebook.com/events/2578715719038786/
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

O víkendu se budeme hlavně hodně smát a užívat si přítomný okamžik. Přestaneme řešit, co si o nás myslí ostatní a prožijeme si běžné i neobvyklé situace spontánně a s úsměvem na rtech. Občas možná i trošičku nakoukneme za svou komfortní zónu. A to vše ve společnosti stejně naladěných pohodových lidí a třech usměvavých organizátorů.

Co, kde a jak

V rámci Veselé víkendovky se podíváme do České Třebové, kde na víkend obydlíme skautskou klubovnu. Nocování je zajištěno pod střechou ve vlastním spacáku na zemi. Zázemí je i s malou kuchyňkou a tekoucí vodou. Na práci se v sobotu dopoledne přesuneme do blízké pravěké osady Křivolík. V rámci víkendu ti můžeme slíbit setkání s fajn lidmi, neobvyklé prostředí pro práci, krásné chvíle s kytarou a zajímavý program zaměřený na pozitivní naladění účastníků i jejich okolí.

Dobrovolnická pomoc

Pracovní náplní tohoto víkendu bude pomoc v pravěké osadě křivolík. Jedná se o archeologické naleziště, které parta vytrvalých nadšenců proměňuje v krásnou osadu, ve které doslova projdeš pravěkem od začátku do konce. Pomůžeme zde, s čím bude zrovna potřeba, dozvíme se praktické věci z historie a třeba si i nějaké pravěké postupy sami vyzkoušíme. Pracovat budeme v sobotu dopoledne.

Malá ochutnávka

„Takhle dlouho jsem se snad ještě nesmál...“ „Program byl pěkně vymyšlený na každou chviličku, nebyl ani čas přemýšlet o volnu.“ „Po návratu z víkendovky jsem se cítil svěže a usměvavě :)“ „Když nevíš co dělat tak se směj…“ To je jen několik útržků odezvy předchozích účastníků. Přijeď za námi tentokrát i ty!

Organizační tým

Těší se na tebe Káťa, Michal, Bety.
Pořádá Rozruch

Kontakt

Kontaktní osoba: Michal Donát
E-mail: vesela@chim.cz
Telefon: +420 776 600 449
Webová stránka: odkaz