Až skřivánek zazpívá

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Pravěká osada Křivolík
Věk 15–30 let
Začátek akce
Cena 50/100
Kontaktní osoba Lucie Nádeníková
+420 725 388 972
fenixivikendovka@seznam.cz

Co na nás čeká

Přijeď si na Křivolík prožít atmosferickou larpovou víkendovku. Pomoz pravěké osadě a vyzkoušej si život našich předků skrze dojemný příběh útrap, tajemství a shledání. Po mnoho měsíců čekají ženy v obavách na své muže a doufají, že se jim milí vrátí z dlouhé války proti ukrutným Avarům. Dny v jejich osadě jsou jeden jako druhý. Těžká práce a neutuchající obavy z toho, co bude dál... Muži udatně válčili s Avary, v nelidských podmínkách bojovali denně o přežití. Neskutečné vyčerpání, hlad, strach, zima a beznaděj. Teď ale svítá na lepší časy, nepřátelé se dávají na ústup a je možné, že letošní Samhain už muži oslaví v rodné osadě se svými blízkými.

Co, kde a jak

Program bude larpový, budeme spát přímo v pravěké osadě, kde bude skvělá atmosféra, ale dost možná i velká zima. Vařit budeme na ohni a čůrat v kadiboudě.

Dobrovolnická pomoc

Pomůžeme pravěké osadě vzkvétat i v 21. století. Budeme opravovat současné budovy v osadě a připravovat materiál na nové. https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=0QllG7SYFNs&feature=emb_logo

Malá ochutnávka

Jsme Fénixové a baví nás silné příběhy, divoká zábava, neokoukané hry a magická atmosféra...

Organizační tým

Těší se na tebe Robin, Zuzka, Romča a Lucie.
Pořádá Fénix

Kontakt

Kontaktní osoba: Lucie Nádeníková
E-mail: fenixivikendovka@seznam.cz
Telefon: +420 725 388 972