Modrá nemoc

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Alkazar
Věk 15–26 let
Začátek akce
Cena 300
Kontaktní osoba Lukáš Kopřiva,Markéta Holubová
+420 722 062 484
modra-nemoc@brontosaurus.cz
Web akce: facebook.com/events/358610648321973/

Co na nás čeká

Pomoz nám vyřešit záhadu Modré nemoci! Co ji způsobilo? Dá se proti ní bránit? A jak to souvisí s domácí ekologií? Přijeď to s námi probádat do Českého krasu! Těšit se můžeš na zážitkově-dobrovolnickou víkendovku plnou akce a her. Budeme zkoumat pacienta nula a nalezneme lék na Modrou nemoc!

Co, kde a jak

Hledáme dobrovolníky mezi 15-26 lety, kteří rozšíří náš výzkumný tým. Spát budeme každý ve svém spacáku na vlastní karimatce, a to v chatičce přímo v Českém krasu. Chatička je vybavena suchým záchodem, který je zajištěn zámkem. Pitná voda vytéká v prameni nedaleko chatky. Pokud by nám byla zima, můžeme si přitopit kamínky nebo se ohřát o ohniště. Společně si budeme vařit od sobotní snídaně až do nedělního oběda a určitě nezapomeneme ani na svačinky. Potkáme se 3.5. v 18:00 u Srbecké lávky vedle vlakové stanice Srbsko.

Dobrovolnická pomoc

Pomůžeme CHKO Český kras lehkou prací v přírodě.

Malá ochutnávka

Akce je realizovaná účastníky Organizátorského kurzu Hnutí Brontosaurus s podporou zkušeného organizátora, který garantujte její kvalitu. V dřívějších letech se v rámci kurzu realizovaly například tyto akce: Stopou semletých přátelství, Horní Maršov – Život je teď, zámek Kačina – Kurz PraŽití, Mníšek pod Brdy – Alchymista – Enkláva – Jméno růže – Barvy Slunovratu a mnoho dalších

Organizační tým

Těší se na tebe Zuzka, Lukáš, Maky a Pavel. Naším garantem je Honzík.
Pořádá RC HB Praha

Kontakt

Kontaktní osoba: Lukáš Kopřiva,Markéta Holubová
E-mail: modra-nemoc@brontosaurus.cz
Telefon: +420 722 062 484
Webová stránka: odkaz