Výsadba ovocných stromů

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Brno-Lesná a Šlapanice
Věk 0–100 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Pavla Srbová
+420 605 024 419
pavla.srbova@gmail.com

Co na nás čeká

Společně vysázíme 40 nových ovocných stromů ve dvou lokalitách. V sobotu proběhne výsadba na Lesné především pod lanovým parkem a v neděli ve Šlapanicích. Je možnost zapojit se do výsadby pouze v jeden den. Na výsadbu zveme nejen členy a příznivce Hnutí Brontosaurus, ale také místní.

Co, kde a jak

Sobota 13.11.2021:

Výsadba 20 ovocných stromů na Lesné především v lokalitě pod lanovým parkem. Začátek v 9 hodin. Sraz zde: . https://mapy.cz/s/nocelefalu

Neděle 14.11.2021:

Výsadba 20 ovocných stromů ve Šlapanicích. Začátek v 9 hodin. Sraz zde: https://mapy.cz/s/fasefetona.
Jídlo na akci si každý zajišťuje sám. Na místě bude zajištěno teplé pití a určitě i něco dobrého k zakousnutí (Co dobrého upečeš ty? :) ). Možnost přespání je v prostorách Hnutí Brontosaurus na Hvězdové ze soboty na neděli. Potřebuješ svůj spacák a karimatku. Večer si dle nálady zahrajeme deskové hry nebo na kytaru.

Dobrovolnická pomoc

Výsadba ovocných stromů.

Sobota Brno Lesná:

20 ovocných stromů. Na místě již budou vykopány díry. Budeme do nich sázet stromky a dávat k nim kůly a pletivo. Veškeré vybavení a nářadí bude na místě. Nářadí je omezené množství, máš-li doma rýč, vezmi ho (a nejlépe nám to dej vědět v poznámce v přihlášce). Vezměte si také svoje pracovní rukavice.

Neděle Šlapanice:

20 ovocných stromů. Budeme kopat díry a sázet ovocné stromy včetně kůlů a pletiva. Veškeré vybavení a nářadí bude na místě. Nářadí je omezené množství, máš-li doma rýč, vezmi ho (a nejlépe nám to dej vědět v poznámce v přihlášce). Vezměte si také svoje pracovní rukavice.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Pája Srbová a Dan Farkač.
Pořádá Chudák Svišť

Kontakt

Kontaktní osoba: Pavla Srbová
E-mail: pavla.srbova@gmail.com
Telefon: +420 605 024 419