Temné stíny vlků

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Hrad Valdek
Věk 15–26 let
Cena 150/100 Kč
Kontaktní osoba Hanka
+420 774 327 527
temnestinyvlku@gmail.com

Co na nás čeká

UŽ MÁME PLNÝ POČET ÚČASTNÍKŮ, TAKŽE BEREME POUZE NÁHRADNÍKY. Starý pán umírá. Skrz temný hvozd, kde v šeru svítí rudé oči, se vracíš na rodný hrad, abys vyslyšel poslední slova hlavy rodiny na smrtelné posteli. Toto místo v tobě vyvolává vzpomínky na dávná přátelství i staré křivdy. Cítíš, že dědicové rodu Aterlupus se utkají o nástupnictví jako hladoví vlci o kus masa. Stíny z lesa obchází hrad a smyčka intrik se pomalu stahuje kolem tvého hrdla. Necháš se stáhnout do hlubin nenávisti, nebo zvítězíš nad vlastní zlobou?

Co, kde a jak

Temné stíny vlků jsou zážitkovou a dobrovolnickou akcí. V sobotu dopoledne budeme asi pět hodin pracovat. Během víkendu se můžete těšit na atmosférickou hru v kulisách brdských lesů a gotické zříceniny. Jedná se o naší premiéru na hradě Valdek, takže budeme rádi, když využijete příležitost tuto lokalitu poznat.

Dobrovolnická pomoc

Budeme pracovat na přípravě terénu pro vyhlídku (nošení kamení a další). Na místě už několik let působí dobrovolnická skupina, která se snaží o záchranu hradu, jenž je za normálních podmínek veřejnosti nepřístupný. foto hradu: Jiří Jiroušek, www.nebeske.cz

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Zuzka, Michal, Hanka a Vašek.
Pořádá Fénix

Kontakt

Kontaktní osoba: Hanka
E-mail: temnestinyvlku@gmail.com
Telefon: +420 774 327 527