Bee Happy

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Hostěnice – bývalá vojenská základna
Věk 16–26 let
Cena 300
Kontaktní osoba Viki Dombajová
+420 721 206 161
beehappyhb@gmail.com

Co na nás čeká

Slyšel jsi už někdy o tom, že má včela 5 očí? A věděl jsi, že nevidí červenou barvu? Nebo ti snad na hodinách biologie zatajili i to, že ne všechny včely mají žihadlo? Pokud se nyní právem cítíš ochuzen, tak nezoufej! Přijeď na naši víkendovku, díky které budeš moci proniknout do života včel a zjistit, o jak zajímavý superorganismus se jedná.  Nemusíš se však bát nudných teoretických výkladů. Na včely se totiž půjdeme podívat přímo do úlu a mimo to tě čeká bohatý program. Poznáš fajn nové lidi a odneseš si spoustu nevšedních zážitků. Ubytování si odpracuješ jako pilná včelka a zároveň si tím zajistíš, aby ti nebyla zima. Ať už o včelách víš všechno, nebo nic, tahle víkendovka je pro tebe to pravé. Tak se netvař, jako by ti uletěly včely, a přileť na naši akci. Bude to úlet.

Co, kde a jak

Čeká na vás víkend plný nejen včel a zážitků, ale také práce. Ubytovaní budeme na bývalé vojenské základně v Hostěnicích. V areálu jsou úly, do kterých se také půjdeme podívat.

Dobrovolnická pomoc

Nošení dřeva ze vzdálenějšího lesa a následné zpracování. Určeno převážně na vytápění objektu. Je také možné, že budeme vyrábět i rámečky do úlů, nebo co bude zrovna zapotřebí pro pomoc zdejším včelám.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Jarik, Renča, Kačka, Eliška a Viki.
Pořádá Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Viki Dombajová
E-mail: beehappyhb@gmail.com
Telefon: +420 721 206 161